KiinteistöKukot esittäytyvät

Laki ja Kiinteistö Kukko & Kukko Oy -LKV on pojan ja isän perustama kiinteistönvälitysalan ja lakitoimiston käsittävä yritys. Toimialassamme yhdistyy vankka myynnin ja markkinoinnin sekä monipuolinen kiinteistönvälitysalan juridinen osaaminen.

Tuomas Kukko

Yrittäjä LKV, KIAT

Matti Kukko

Varatuomari LKV

Yrityksen laillistetut kiinteistönvälittäjät: Toimitusjohtaja, Poika, Tuomas Kukko (LKV, KiAT), sekä Varatuomari, Isä, Matti Kukko (VT, LKV).

Toissijainen tunnuksemme KiinteistöKukot nousi hyvin nopeasti pintaan yrityksemme virallisen toiminimen rinnalle markkinoinnin tueksi. Markkinointimenetelmiimme kuuluvat vain nykyaikaiset ja käytännössä tehokkaat markkinointimenetelmät ja toimintatavat. Täten takaamme asunnollesi parhaan mahdollisen näkyvyyden. Markkinoinnissa tavoitteenamme on paras mahdollinen hinta sekä nopea myyntiaika. Käytämme perinteisen asuntokaupan välityspalvelun lisäksi tarjouskauppa- menetelmää.

Välitystoiminnan lisäksi yrityksemme toimialaan kuuluu kiinteistönvälittäjien koulutus (LKV tehokurssit). VT Matti Kukko kouluttaa myös Kiinteistönvälitysalanammattitutkinnon suorittajia (KiAT) Markkinointi-Instituutissa Helsingissä ja Oulussa. Yrityksen toiminnan sisään rakennettu lakiasiaintoimistomme tarjoaa välityspalkkioon sisältyen asuntokaupan tekemisessä oikeusapua. Tarjoamme myös kiinteistöjuridista konsultointia.

Olemme todenneet vuosien varrella, että omana pienenä yrityksenä toimiminen ihmisten kanssa sopii meille henkilöinä. Asiointi on helppoa, joustavaa, välitöntä ja ihmisläheistä. Tarjoamme välitys- ja lakipalveluita laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja Hyvää välitystapaa noudattaen. Koska emme kuulu mihinkään isoon ketjuun, sinun ei tarvitse meidän asiakkaana maksaa mm. hintoihin kätkettyjä isojen välitysketjujen kiinteitä kuluja ja pyramidisesti perittäviä provisioita, välityspalvelun laadusta tinkimättä. Meillä on asuntoautossa kulkeva Kiinteistökukkojen liikkuva toimisto. Resurssina se omalta osaltaan takaa asiakasläheisen ja omaperäisen toimintatavan: olemme Sinua yhtä lähellä, kuin lähin puhelin, mutta pyynnöstä fyysisesti toimitiloinemme asuntosi edessä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!