Toimin KiinteistöKukoilla media-assitenttina ja toimenkuvaani kuuluu niin lehti-ilmoitusten suunnittelu, videoeditointi, painotuotteiden laatiminen, sosiaalisen median markkinointi ja viestintä sekä monet muut juoksevat asiat. Koulutukseltani minulla on taustaa niin graafisesta viestinnästä kuin mediajournalismista.

Aiemmin työvuoteni ovat kuluneet kulttuurikeskuksen graafikkona, tietoteknisissä työtehtävissä sekä painotuotantoassistenttina useissa yrityksissä, jonka ohella myös tuottajana, kuvaajana, äänittäjänä, leikkaajana sekä kääntäjänä erilaisissa videotuotannoissa. Monipuolisten projektien ansiosta olen verkostoitunut hyvin kulttuuri- ja media-alan kotimaisiin ynnä kansainvälisiin tekijöihin. Vuosien varrella olen julkaissut myös artikkeleita verkkolehdissä itseäni kiehtovista ja erikoisista aiheista niin englanniksi kuin suomeksi.

Olen aktiivinen lukija ja kiinnostunut kaikesta tietotekniikkaan, kulttuuriin, musiikkiin, taiteeseen, journalismiin, kiinteistöalaan, politiikkaan sekä yhteiskuntaan liittyvistä asioista. Harrastuksiin kuuluvat lenkkeily, lukeminen, kirjoittaminen ja kulttuuri kaikissa sen muodoissa.

Tavoitteenani on tuottaa laadukasta ja näyttävää visuaalista viestintää, joka täyttää KiinteistöKukkojen korkeat laatuvaatimukset sekä korostaa yrityksen asiakaslähtöisyyttä, luotettavuutta ja vankkaa asiantuntemusta!

”Inspiraatio iskee yleensä työtä tehdessä, ei sitä ennen.”
-Madeleine L’Engle