Koulutukseltani olen kiinteistönvälittäjä sekä nuorisotyönohjaaja. Olen suorittanut Helsingissä Markkinointi-instituutin järjestämän Kiinteistönvälitysalanammattitutkinnon (KiAT) sekä Keskuskauppakamarin järjestämän LKV-kokeen.

Olen elämäni varrella tehnyt paljon erilaisten alojen töitä, kuten: turvallisuus-, sosiaali-, kaupan- ja markkinointialan tehtävissä, sekä mm. moottoriajoneuvoihin keskittyvän avoimen työpajan ohjaajana. En ole ollut päivääkän työttömänä, vaan olen siitä asti kun olen saanut ensimmäisen työpaikkani 16 vuoden ikäisenä, aina ollut töissä pätkähommissa ja vähän pidemmissäkin työsuhteissa ja opiskellut.

Olen luonteeltani sosiaalinen, avulias sekä myyntihenkinen. Tavoitteenani on tarjota paras mahdollinen myynti- ja ostokokemus asiakkailleni. Autan mielelläni uuden asunnon etsimisessä tai vaihtamisessa. Toimin siten, että asiakassuhteeni eivät jäisi yhden kokemuksen varaan asunnon myynnissä tai ostamisessa, vaan että siitä alkaa positiiviseen kokemukseen perustuva pitkäaikainen luottamussuhde.

Kuntosali-, ja tennisharrastus sekä koirani Hefen kanssa lenkkeily pitävät kehon kunnossa ja mielen virkeänä. Näiden lisäksi olen erittäin kiinnostunut autoista, moottoripyöristä sekä kaikenlaisesta moottoritekniikasta.

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille, niin kerron sinulle tilastoihin ja kokemukseen perustuvan realistisen hinnan ja myyntiajan asunnostasi, markkinointistrategiani sekä välityspalkkio tarjoukseni.

Tuomas Kukko
Yrittäjä LKV, LVV, KiAT
040-654 7075
tuomas.kukko@kiinteistokukot.fi
Huopalahdentie 7, 00330 Helsinki
kiinteistokukot.fi

I also speak english.